Contact gegevens

Veel Gestelde Vragen en Antwoorden

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Gebruik de live chat rechts onderin op deze website of WhatsApp voor direct antwoord.

CSB.NL ook wel bekend als CustomSportBikes Nederland. De werkplaats is alleen op afspraak geopend.

Adres

CustomSportBikes Nederland
Harregatplein 5M
3214VP Zuidland

Openings Tijden

Ma t/m Vr van 11:00 tot 17:00
Zaterdag van 11:00 tot 15:00
Zondag Gesloten

eMail

info@csb.nl

Veel Gestelde Vragen

Mocht uw vraag of antwoord hier niet onder erbij staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de contact pagina of telefoon

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Spuiten jullie ook motoren?
Wij kunnen al het spuitwerk verzorgen van normale strakke lak tot het beste airbrush werk van Nederland.
Kan ik mijn motor bij CustomSportBikes laten verlagen?
CSB werkt samen met de beste vering specialist van Nederland en wij kunnen elke motor verlagen naar de wensen van de klant. Stuur een mail met het merk, model en bouwjaar naar info@csb.nl en wij proberen u een zo duidelijk mogelijke prijs opgave te geven.
Hoeveel kost een dik achterwiel?
De prijzen van een fat tire kit starten bij €3500,- Stuur een mail met het merk, model en bouwjaar naar info@csb.nl en wij proberen u een zo duidelijk mogelijke prijs opgave te geven.
Hoeveel kost verlengen van mijn motor?
De kosten van het verlengen zijn per merk en model verschillend, tevens zijn er vele mogelijkheden om te verlengen en is er een groot aanbod in verlengde achterbruggen. Stuur een mail met het merk, model en bouwjaar naar info@csb.nl en wij proberen u een zo duidelijk mogelijke prijs opgave te geven. De kosten van verlengen starten vanaf 500,-.
Kan ik mijn motor ook op laten halen?
Afhankelijk van de locatie en de drukte is het mogelijk, neem hiervoor contact met ons op en maak een afspraak.
Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kopen jullie ook motoren in?
Ja wij kopen ook motoren in, voor een exacte bepaling van de waarde kunt u het beste een afspraak maken en bij ons langskomen.
Hoeveel kost het herkeuren van een verlengde achterbrug bij het RDW Lelystad?
– Update November 2016

Momenteel voeren wij geen keuringen meer uit van motoren die niet in onze werkplaats zijn verlengd, door onnodige hoge kosten van het RDW is er besloten om met deze dienst te stoppen.

Doen jullie ook onderhoud aan motoren?
Wij doen onderhoud aan alle sportmotoren van de bekende merken vanaf bouwjaar 1999.

Door onze specialisatie in de Suzuki Hayabusa hebben we veel slijtage delen op voorraad. Bekijk onze voorraad in de webshop, deze wordt wekelijks aangevuld.

Staan er nog Suzuki Hayabusa`s te koop bij CustomSportBikes?
Door het snel wisselend aanbod komen veel Hayabusa`s die wij verkopen niet op internet te koop. Bent u op zoek naar een mooie en goeie Suzuku Hayabusa dan kunt u contact opnemen en een afspraak maken om te bekijken wat ons aanbod is.
Ik ben op zoek naar 2ehands Hayabusa onderdelen, hebben jullie die en hoeveel kosten ze?
Het aanbod in 2e hands onderdelen wordt zoveel mogelijk aangevuld in de webshop, staan uw onderdelen er niet bij stuur dan een mail met het model en bouwjaar naar info@csb.nl en wij proberen u een zo duidelijk mogelijke prijs opgave te geven.

Pin It on Pinterest

Share This