Welkom bij de website van Custom SportBikes ook wel bekend als CSB. Custom Sportbikes is al sinds 2009 het adres voor het customizen van sportmotoren van oa Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Honda, en BMW.

 

Dit is het eerste bericht van de vernieuwde website van CSB.NL , na dit bericht gaan we dagelijks berichten posten op de website die we ook zullen delen op onze social media.

 

Als eerste willen we iedereen bedanken voor de support de afgelopen jaren, na ups en downs gaan we het seizoen van 2022 er weer vol tegenaan. Om te beginnen gaan we vanaf 1 juni 2022 dagelijks een video uploaden op YouTube, hiermee gaan we werkzaamheden, rijders en activiteiten delen. 

 

De dagelijkse video’s zullen een afwisseling zijn van nieuwe video’s in de werkplaats van CSB en oude beelden die we de afgelopen jaren in de werkplaats hebben opgenomen. Wij vragen jullie support door te abonneren op het Custom SportBikes YouTube kanaal en vergeet natuurlijk niet om een reactie achter te laten en de video’s te ‘Liken’

 

De webshop van CSB zal wekelijks geupdate worden en er zullen dagelijks onderdelen worden toegevoegd aan het assortiment. Mocht je in de tussentijd onderdelen nodig hebben dan kan je natuurlijk ook even mailen, appen of bellen.