Door de vele vragen van mensen waarom we geen video’s meer posten hebben we besloten om vanaf 1 juni 2022 dagelijks video’s te delen op YouTube. Custom SportBikes heeft een eigen kanaal en hier zullen videos in het Nederlands gepost worden. Op het kanaal van CSBFever zullen voornamelijk video’s in het Engels gepost worden.

De video’s die we delen op YouTube zullen bestaan uit het filmen van werkzaamheden aan motoren, de klanten (en vrienden) van CSB, de activiteiten en ritjes met motoren. Naast de informatie die we zullen delen is het ook de bedoeling om de gezelligheid bij CSB vast te leggen als herinneringen voor later, wij hebben onvergetelijk beeld materiaal gemaakt de afgelopen 10 jaar en dat willen we graag met jullie delen!

Om te weten wat jullie het leukst vinden om naar te kijken vragen wij jullie om onder elke video een bericht met feedback achter te laten, wil je dit niet openbaar doen, dan kan je natuurlijk ook mailen, appen of bellen.

Het belangrijkste van een YouTube kanaal is het bereiken van mensen die het ook leuk vinden wat wij doen en daarom roepen we iedereen op die CSB support om onze YouTube videos te delen op jullie andere media platforms.